Sådan fjerner jeg stress og bekymringer!

Du oplever sikkert at være stresset indimellem. Det er meget normalt. Der kan være mange årsager til stress; både eksamener, arbejde og mange andre udefrakommende faktorer kan spille ind. Jeg tror ikke, vi kan undgå at blive en lille smule stresset af og til. Det opstår f.eks. også kortvarigt, når man er ved at komme for sent eller lignende. Jeg tror til gengæld på, at man kan undgå, at stress hober sig op og bliver til et problem!
En dårlig dag på arbejde
For nyligt havde jeg en dårlig dag på arbejde, hvor jeg hele to gange i løbet af samme arbejdsdag blev svinet til af to forskellige kunder. Begge kunder var yderst urimelige, og den ene truede mig endda! Normalt synes jeg ikke, at jeg har problemer med at håndtere vanskelige kunder, men begge kunder var bare LANGT over grænsen. Min chef talte med mig om det efterfølgende, og selv om jeg ikke følte mig direkte påvirket af det, kunne jeg godt mærke, at de to episoder irriterede mig en del selv efter, at jeg havde fået fri. Jeg følte mig faktisk en smule stresset, for hvad ville der nu ske, næste gang de to urimelige kunder dukkede op i butikken? Min chef havde forsikret mig om, at jeg havde håndteret situationen fint, men der var nu stadig noget, der nagede mig.
Stress kan fjernes aktivt!
Det er heldigvis ikke første gang, at jeg har stået i sådan en situation, og jeg ved derfor, hvad der hjælper. Der var ikke planlagt rullehockey denne dag, men efter jeg var kommet hjem og havde fået noget at spise, hoppede jeg alligevel i mine inliners og trillede en tur. Når jeg kører for mig selv, har jeg mulighed for at tømme mit hoved fuldstændigt for tanker. Det er som om mit hoved bliver en tom skal, og lyden fra asfalten kombineret med den friske luft nærmest vasker alle bekymringer og al stress bort. Efter en times rul rundt omkring et stykke uden for byen, var jeg som et nyfødt menneske, da jeg kom hjem. Jeg stressede ikke længere over de to hændelser på arbejde; det føltes, som om jeg var nulstillet. Et godt tip fra mig til dig, der er ramt af stress, er derfor, at du skal ud at være aktiv alene. Nyd stilheden, den friske luft, det tunge åndedræt og sveden på panden. Det er den bedste kur mod stress og bekymringer!