En weekend med masser af rullehockey!

Jeg har lige haft den fedeste weekend! Selvom det er blevet efterår, kigger solen stadig frem engang imellem. Vi havde tjekket vejret og kunne se, at der ville være masser af sol og 12 grader det meste af weekenden, så vi planlagde at bruge weekenden på at spille en masse rullehockey og bare hænge ud sammen. Jeg fik byttet min lørdagsvagt i supermarkedet, så jeg kunne være med hele weekenden igennem!
Fredag
Vi lagde ud med at spille allerede fredag eftermiddag. Jeg kunne desværre ikke være med fra start, da jeg skulle arbejde. Solen var gået ned, da jeg mødte op ud på eftermiddagen, men lyset fra banens projektører afslørede alligevel, at der var gang i spillet. 8 mand var i fuld gang med at spille kamp, og havde været det et stykke tid. Jeg nåede at spille med lidt over en time, hvorefter vi pakkede sammen, og gik over den lokale burgerjoint. Vi fik noget at spise, og hang efterfølgende ud der i et godt stykke tid. Burgerjointen har en super cool arkademaskine fra 80’erne, der stadig virker, så der blev gamet en del på den. Efter cirka 3 timer på burgerjointen måtte vi se i øjnene, at Allans highscore ikke kunne slås. Vi aftalte at mødes kl. 10 næste formiddag nede på banen, og gik hver til sit.
Lørdag
Da jeg vågnede lørdag, stod solens stråler allerede ind af vinduet i mit soveværelse. Jeg sprang ud af sengen og kunne med det samme konstatere, at vejret var lige så fantastisk, som vejrudsigten havde lovet! Jeg var kommet lidt sent op, så jeg skyndte mig at kværne en skål cornflakes, pakkede mit grej og så afsted ned til banen. Jeg var der lidt før 10, og vi var allerede 9 spillere til stede. Vi nåede op på hele 14 spillere i løbet af formiddagen! Vi diskuterede lidt frem og tilbage, om vi skulle lave 4 hold og spille to kampe, eller om vi skulle spille én kamp med udskiftere. Da vi alligevel gerne ville spille det meste af dagen, valgte vi at spille én kamp. Så var vi heller ikke afhængige af, om alle kunne spille hele dagen eller ej. Kampen gik i gang, og vi spillede helt frem til kl. 18, kun afbrudt af en enkelt spisepause, hvor vi var henne og få sandwich på sandwichbaren. Det er i øvrigt altid sjovt at se reaktionen hos de ansatte i sandwichbaren, når der lige pludselig kommer 14 sultne og svedige rullehockeyspillere brasende ind af døren!
Efter kampens afslutning kl. 18, blev flere af os enige om at tage hjem for at spise, og så mødes igen kl. 20 på vores stamværtshus. Af samme årsag besluttede vi os for først at mødes kl. 14 til rullehockey dagen efter. Turen på værtshuset blev akkurat lige så vild, som den plejer, og efter at have været i byen det meste af natten, var klokken mange, før vi gik hjem.
Søndag
Knap så fantastisk en følelse var det at vågne kl. 11 søndag. TØMMERMÆND! Nå, men vi havde jo aftalt at mødes kl. 14, så jeg tog mig sammen og kom afsted. Jeg var nok ikke den eneste, der var ramt af tømmermænd, for vi kunne kun samle 5 spillere. Ikke helt optimalt, og vi spillede derfor også kun en times tid med spil til ét mål, og spillet blev aldrig helt godt. Rullehockey og tømmermænd er ikke den fedeste kombination. Efter kampen aftalte vi at hænge ud hos mig om aftenen, hvor den stod på junkfood og filmaften. Perfekt afslutning på en fantastisk weekend. Flere af dem, tak!