En god forbindelse

Du ved sikkert selv, hvor vigtigt det kan være at have gode forbindelser. Nogle gange kan en opgave eller et ønske, der virker fuldstændig uoverkommeligt, pludselig lade sig gøre, fordi man kender nogen, der kender nogen, som har en nøgle til en dør, man gerne vil ind af. I vores tilfælde i helt bogstavelig forstand!
Når vinteren kommer
Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg foretrækker at spille rullehockey udendørs. Om det så regner eller blæser, så synes jeg bare det er meget federe at spille udenfor, i stedet for inde i en hal. Desuden kan man som udgangspunkt ikke få lov til at spille med inliners på, når spillet foregår i en hal, og det er altså bare ikke det samme uden. Når man bor i Danmark, må man dog leve med, at der om vinteren af og til falder sne, således at det bliver umuligt at spille rullehockey udenfor. Så er en idrætshal pludselig i høj kurs!
Kims onkel
Desværre har langt de færreste adgang til en idrætshal, da de som regel er forbeholdt idrætsforeninger. Altså medmindre man kender nogen. Og det gør Kim. Kim er en af gutterne fra vores hold, og Kim har en onkel, der hedder Hans. Hans er tilfældigvis halinspektør i idrætshallen, og Kim har lavet den fantastiske aftale med Hans, at vi kan låne hallen hele vinteren! Der er selvfølgelig nogle betingelser. Vi må ikke spille med inliners, men skal have gummisko på. Og vi må kun bruge hallen, når den ikke er optaget af andre. Det kan vi dog sagtens leve med! Vi spiller stadig ude så længe, der ikke falder sne, men hvis først sneen kommer, er det bare super fedt at have en hel idrætshal til rådighed! At man så nogle gange først kan spille kl. 10 om aftenen, og at man i nogle uger måske ikke kan få sin egen kalender til at passe med de andre aktiviteter i hallen, er et mindre problem. Alternativet kunne være flere måneder med sne, hvor vi slet ikke kan spille!
Netværk
Jeg synes ovenstående viser, hvor vigtigt det er at have et netværk, og hvor vigtigt det er at bruge det. Inden Kim kom med på holdet, kendte jeg ham ikke. Var Kim ikke blevet inviteret med til at spille af Allan, som spillede på holdet i forvejen, havde vi nok aldrig fået lov til at låne hallen! Og nu er Hans også blevet en del af vores netværk. Han har allerede været forbi et par aftener for at hilse på og se os spille.