Bingo – et sjovt alternativ til sport betting

Hvem kender ikke til reglerne i bingo? Det er så simpelt og det største spørgsmål drejer sig oftest om hvor mange numre der er med i puljen. Som du nok ved er der 75 numre i Amerikansk bingo, mens der er helt op til 90 og ”Gamle Ole” i den europæiske udgave. Det er såre simpelt at komme i gang med begge og derfor er der nogen som siger at online bingo Bonuskode er nemmere end sport betting. Hvilke andre grunde er der? Det kan du læse om lige her.

Du kan skabe nye venskaber

Det er mere socialt at spille online bingo end at sidde på en sports betting side. For det første, behøver du ikke at tie stille eller leve med at folk tysser på dig, hvis sidemanden fortæller en sjov joke. Her styrer alle helt selv, hvor meget de vil holde fokus. Numrene kommer jo op på skærmen og dermed er der ingen farer for at du ikke hører dem.

På samme tid kan du skabe nye venskaber i de forskellige chat rum. Du skal naturligvis passe på med hvor mange information du deler, da du aldrig ved hvem der sidder bagved skærmen i den anden ende. Men der er absolut intet galt i at skabe en bingo buddy eller to.

Det er nemmere

Det er mere lige til at spille online bingo end at gå i gang med sports betting. Det kræver egentligt også blot at følge numrene og markere på din plade, når en af dine numre kommer op på skærmen. Ved online bingo kan du sætte det til på automatisk vis, men der er mange som gerne vil gøre det selv. Så bliver det mere interaktivt end bare at sidde og kigge på skærmen, men det kommer naturligvis an på hvor meget multi-tasking du ønsker.

Det er sjovere

Online bingo er mere end hobby, end en måde at vinde guld og grønne skove på. Da det hele er baseret på et tilfældigt nummer system, kan det være nok så kompliceret at lægge en strategi. Modsat sportsbetting, hvor du kan bruge flere timer på at planlægge din taktik

Men det er uden tvivl sjovere for de fleste at spille online bingo end at vædde på sport. Der er faktisk flere som nyder mere at spille online bingo, i stedet for måske en bytur eller tur i biografen. Du kan også gøre ligesom Courtney Cox, som spillede Monica i tv-hittet Friends, og invitere til tøseaften med online bingo på agendaen.

I England er bingo mere populært end tennis

For at sætte det hele i perspektiv med hvor populært online bingo er og bevise at det ikke bare er noget vi siger, så kigger vi mod England hvor de har været i gang længere tid end danskerne.

I Storbritannien er der 1,9 millioner personer som spiller bingo hver måned. Det slår antallet af månedlige tennisspillere som ligger på 1,7 millioner personer. Der er altså flere som har interesse i at samle numre på pladerne, end at blive den næste Andy Murray eller Caroline Wozniacki.